HTML

Őszintén az MLM -ről

Nagyon sok megtévesztő információ van az interneten az MLM /Multi level Marketng /-ről. Azeket a tévedéseket szeretném eloszlatni.

Friss topikok

  • get_forester: Itt az első tétovázások vannak leírva, tanulságos lehet. nuskin.blog.hu/ (2012.05.21. 15:11) Félelmek az MLM rendszerektől!
  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.23. 08:14) Találkozás
  • léránt károly: Minden szava igaz és valóban csak az nem sikeres az MLM-ben, aki abbahagyja. Gratulálok, csak igy ... (2008.11.22. 13:35) Bevezetés

Linkblog

Archívum

Félelmek az MLM rendszerektől!

2008.06.03. 21:53 Waldy

Félelmek / Kifogások /
 
Milyen félelmekkel, és kifogásokkal is találtam szembe magam, amikor hússzú idő után ismét csatlakoztam egy MLM céghez? / Jelen esetünkben a Forever Living Products –hoz /
 
-         Tudom e csinálni?
-         Nem ismerek senkit!
-         Nem tudok eladni!
-         Nem akarok házalni!
-         Nem tudok beszélni!
-         Megéri nekem, hogy csinálom?
-         Nem vagyok képes hálózatot építeni!
-         Nem tudok meggyűzni senkit!
 
Mások által halott félelmek, és kifogások, mielőtt csatlakoztak volna.
 
-         Nincs rá időm!
-         Nincs rá pénzem!
-         Mit szolnak a családtagok, barátok, ismerősök!
-         Nincs autóm!
 
Mielőtt kibontanám ezt a 12 pontból álló felsorolást, de kell vallanom, hogy Én a kezdéstől számítva 7 szer akartam abbahagyni. Szerencsére mindig, amikor már feladtam volna és vissza estem volna a szürke életbe mindig jött egy telefon ami segített. Vagy az ügyfeleimtől, amikor megköszönték a segítségemet, vagy Konzultációt kértem a Szponzoromtól, aki egyben Mentorom is. Mindig megkaptam a segítséget.
 
Mit is írtam? Segítséget kértem a Szponzortól? Igen! Te ne azt várd, hogy a Szponzorod vegyen észre azokat a problémákat, amikkel küzdesz.
A Szponzor feladata, hogy segítséget adjon, ha Te kéred! Megismétlem!
A Szponzor feladata, hogy segítséget adjon, ha Te kéred!
 
Térjünk át a 12 pontra
 
Tudom e csinálni?
 
Igen. Te és bárki, akinek van kitartása, célja, álma az tudja csinálni. A világon ez a legegyszerűbb munka. Mit is kell csinálni.
 
Telefonálni, és időpontot egyeztetni. /A Szponzorod segít. Megtanítja, hogyan kell!/
Előadást tartani. Információt adsz a cégről, a termékekről, és az üzleti lehetőségről. / A Szponzorod ott lesz veled, az elején amúgy sem csinálhatsz semmit egyedül /.
 
Van jogosítványod? Igen?
Amikor legelőször beültél az autóba, akkor az Oktatód ugye kiszállt, és azt mondta. Menj be a városba az autóval, és két óra múlva gyere vissza.
 
Így történt?
 
Nem?
Az MLM rendszer is olyan, mint egy autó vezetés. Meg lehet tanulni. 
 
A MLM nem más, mint egy szakma, mint pl.: autószerelő, informatikus, orvos, szabász stb. A mostani szakmádat is meg tanultad. Ezért ha az MLM –t is megtanulod, akkor IGEN TE IS TUDOD CSINÁLNI!
 
 
Nem ismerek senkit!
 
Itt rövid leszek. Vedd elő a telefonodat, és írd ki belőle a neveket és a telefonszámokat min. 50db biztos, hogy van benne. Ha van internetet elég nagy a valószínűsége, hogy valamelyik közösségi portálon be vagy regisztrálva. Onnan is írd ki a neveket, telefonszámokat e-mail címeket. Barátaid, ismerőseid, munkatársaid nevét és telefonszámát is írd fel.
 
Lehetőleg egy A/4-es lapra kezd el írni. Ennek a lapnak az lesz a neve, hogy névlista.
 
Ennyit arról, hogy ÉN, vagy Te nem ismersz senkit.
 
Bővebb információ a névlista készítésről:
 
Nógrádi Bencétől
 
 
Nem tudok eladni!
 
Előző cikkben írtam, hogy nem eladnod kell hanem, információt adni.
Hagyd a döntést az ügyfeledre. Egyébként én sem tudok eladni, és nem is akarok. Az eladást meghagyom a profikra.
 
Nem akarok házalni!
 
Nem is kell házalnod. Te a Családtagokat, barátokat, ismerősöket, munkatársakat keresed meg az adott lehetőséggel. Nem fogod felcsapni a telefonkönyvet, és találomra hívni. Az MLM nem más, mint a bizalom üzlete. Bizalmat pedig elsősorban a hozzád közel álló emberekkel tudod elérni. Tülök kapsz későbbiekben ajánlást. Az ajánlót személy, és az ajánló között szintén bizalom van. Nincs mitől félned. Nem házalsz. Szolgáltatsz. Méghozzá minőségi információt.
 
 
Nem tudok beszélni!
 
Az elején nem is kell. A szponzorod beszél helyetted. Amikor lesz termék tapasztalatod, mert ugye használod a cég termékeit a saját szavaiddal el fogod tudni mondani, hogy x idő elteltével az adott készítmény milyen pozitív hatással volt rád, családodra.
 
Volt már olyan eset, hogy családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidbe, munkatársaidnak stb. ajánlottál: fodrászt, filmet, autót, éttermet, ételt különlegességet stb.?
 
Igen?
 
Akkor tudtál beszélni?
Szerintem is. Pedig okkor még pénzt sem kaptál érte.
Nyugodj, meg fogsz tudni beszélni, és nem kényszerből. Szinte élvezni fogod, amikor mindenki rád figyel.
 
Megéri nekem, hogy csinálom?
 
Ha rövidtávon gondolkozol, nincsenek céljaid, vagy álmaid akkor nem.
 
Az MLM rendszer ebben az esetben olyan mintha a földet művelnél. Mit is csinál egy földműves.
Meglazítja a talajt, kapál.
Elölteti a magokat
Gondozza a veteményes/ öntözi, védi /
Az adott mag gyarapodik, növekedik.
A végén pedig aratás van.
Elég hússzú idő. De megéri a földművesnek? Igen! Mert lesz búza, amiből kenyeret készítenek, lesz sárgarépa, zöldség, gyümölcs. Hosszú és fáradságos munka, de megérte. Vagy szerinted nem? Te nem eszel, nem iszol.
 
Hogy jön ez az MLM –hez.
 
Amikor felhívod a barátodat, ismerősödet stb., és meghívod egy beszélgetésre, Akkor kapálsz.
Amikor információt adsz, akkor öltetsz.
Amikor az előadás után tartod vele a kapcsolatot beszélgetsz vele. Akkor öntözöd, és véded
A barátod, ismerősöd stb közben teljes képet kap. Tehát gyarapszik, növekedik
És a vége csatlakozik. Elkezdtek közösen dolgozni. 
Te tovább foglalkozol vele, segíted, és a végén jogdíjas leszel.
 
A jelenben sokat dolgozol, de a vége az, hogy olyan passzív jövedelemre tehetsz szert, amire eddig, az írók, költök, zenészek voltak jogosultak. A jogdíjat az gyermekeid is örökölhetik. Megéri dolgozni? Szerintem igen.
 
Mennyi idő alatt tudsz európai szintű jövedelemhez jutni? 500.000 Ft-600.000 Ft –ról beszélek. Csak rajtad múlik.
 
Én személy szerint ismerek olyat, aki 2 hónap alatt elérte, de ismerek olyat is, aki 11 év alatt.
 
Csak rajtad múlik, hogy mennyi idő alatt éred el. Ha a leghosszabb időt nézem a 11 évet. Szerinted sok? Valóban. Várhatólag eltöltesz még ennyi időt a jelenlegi munkahelyeden? Szerinted 11 év múlva te mennyit tudsz keresni? Szerintem nem sokat.
Akkor érdemes az MLM-be gondolkodni.
 
Ha te csúcs vezető vagy havi 1.000.000 Ft –ot keresel akkor te nem vagy más, mint egy luxus rabszolga. Össze tudlak hozni olyan emberekkel, aki csupán a jogdíjakból az 5 szőrösét keresik, mint te. És nem görcsölnek annyit, nincs gyomorfekélyük, stb.
 
Látod most mát, hogy érdemes ráfordítani az időt?
 
 
 
Nem vagyok képes hálózatot építeni!
 
Mindenki képes rá. Telefonálni tudsz, meghívni szintén tudsz, és van Szponzorod, aki segít. + nagyon jó tankönyvek, és cd-k.
 
 
Nem tudok meggyűzni senkit!
 
Nem meggyűznöd kell. Információt adni. Én személy szerint nem szeretek gyűzködni senkit. Mindenkinek van saját akarata. Erről nincs mit többet, mondjak.
 
Nincs rá időm!
 
Pontosan mire nincs időd?
 
Nincs időd pénzt keresni, mert dolgozol?
 
Pontosan azért kezd el az MLM vállakózást, hogy később legyen időd mindenre, amit csak szeretnél. Biztos vagyok benne, hogy minimum napi 2 telefon belefér az idődbe. A találkozót meg a munkádtól függően teheted hétvégére. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a Szponzorod segít neked. Csak kell kérned a segítségét.
 
 
Nincs rá pénzem!
 
Azért kezdjük el az MLM vállakózást, hogy legyen pénzünk. Minimális befektetéssel is el tudjuk kezdeni. Pl.: 20.000 Ft –al.
 
„Akkor arra kérlek, hogy számold, ki mennyi pénz költesz el egy hónapban fogkrémre, tusfürdőre, samponra, mosóporra, testápolóra, kozmetikai termékekre stb...
Na ! Kijött 20.000 Ft. Ugye már nem is tűnik olyan soknak, mert amúgy is kifizeted havonta. Az MLM cégek csupán annyit kérnek, hogy egyszer vásárold meg nálunk, ne a különböző Multiknál. Mit vesztettél? Szerintem semmit. Elindultál egy vállakózásban. Jobbá teszed az életed, és még segítenek is.”
 
Ennyit arról, hogy nincs rá pénzem. Az embernek mindig arra van pénze és ideje amire akarja. Legrosszabb esetben kér kölcsönt. Legalább inspirálva leszel arra, hogy dolgozzál.
 
Mit szolnak a családtagok, barátok, ismerősök!
 
Egyrészűk, támogat. A többségük hülyének fog tartani. Ezzel a szarral akarsz foglakozni. A Béla is elkezdte és elvesztette a pénzét. Jó átvágták. Miért nem valami normális dologgal foglakozol?
 
Ezeket fogják mondani. Ők, akikben Te megbízol és adsz a véleményükre. Vajón most is hallgatsz rájuk? Rájuk, akik napi 8 - 12 órában robotolnak 60.000-150.000 Ft között? Úgy hogy arról sem tudják, mit beszélnek. Vagy hallgatsz a Szponzorodra, és a felső vonaladra, akiknek az a céljuk, hogy Te, és Családod jobban éljen. Ráadásul Ők többet is keresnek, mint a jóakaróid.
Nógrádi Bencze

Hétköznapi Harcosok
 
 
Nincs autóm!
 
Nyugodj, meg a Szponzorod meg fogja oldani, hogy ez ne legyen gond.
 
 
Most egy szuszra ennyit tudtam összeszedni.
 
Következő cikk: Miért bukik bele a legtöbb ember az MLM rendszerekbe.
Addig is látogassatok el a következő linkekre, hogy bővebb infoemációt kapjatok.

4 komment

Tévhitek az MLM rendszerekkel kapcsolatban

2008.06.02. 21:32 Waldy

Tévhitek

Nemrég kaptam megint egy e-mailt, ami szerint nincs megfelelő tananyag, hogy hogyan is kell elkezdeni egy MLM cégben a munkát. Persze megint olyan ember írt róla, aki véleményem szerint egyáltalán nem tudta, hogy miről ír. A kisebb gond, hogy ez is nagyon sok ember számára lett kiküldve, téves információként.

Amerikában a Chicago State University-n hivatalos tantárgyként már tanítják az MLM -et/ Multi Level Marketinget/. Nem rég kaptam olyan információt, ami szerint Magyarországon is elkezdték tanítani. De kik is? Olyan tanárok, akiknek fogalmuk sincs, hogy miről tanítanak, és bár nem láttam a tankönyvet, de borítékolni tudom, azt, hogy a valósághoz semmi köze. Így a hallgatók olyan fals infót kapnak, ami alapján szerintem nem tudják eldönteni, hogy jó-e ez a marketing rendszer vagy nem.

Felhívom a tisztelt hírlevél szerző figyelmét, hogy igen is vannak nagyon jó tankönyvek az MLM rendszerekkel kapcsolatban. Attól, hogy Ő nem vette a fáradságot, hogy utána nézzen azt elég komoly hibának vélem. Véleményem szerint két nagyon kiváló Író, Tréner, és előadó van itt Magyarországon. Mind a kettejük könyve és tudása, rengeteg embert segített át a nehéz időszakon.

A két Író, Tréner, és Előadó névsor szerint:
Nógrádi Bence

Tonk Emil

Nógrádi Bencének kiválóak a következő könyvei:

Mikor Leszel Miliomos I
Mikor Leszel Miliomos II
Rinócérosz Üzletkötés
Hétköznapi Harcosok


Tonk Emil szintén kiváló könyveket ír:

Üzleti Patika I
Üzleti Patika II
Üzleti Patika III
Üzleti Patika IV
Reklámozási kézikönyv

Itt vannak azok a tankönyvek, amiknek az elolvasását kötelezővé tenném, akik MLM rendszerben dolgoznak, vagy dolgozni szeretnének. Gyakorlatiasak és mindenki számára érthetőek. A két író minden olyan kérdésre megadja a választ, amire szeretnénk.

Egyébként minden Jó MLM rendszernek vannak saját audió kiadványa is, amikből rengeteget lehet tanulni.

Ugyan ismétlem Önmagam, de ha Te MLM rendszerben gondolkozol, akkor olyan céget keress ami min. 10 éve van a piacon, az interneten való keresés kapcsán bebizonyosodik, hogy stabil, akik nem módosítgatják a marketing tervet. stb.

Egy nagyom igaz mondás Nógrádi Bence Mikor Leszel Milliomos I -ből. Az a cég, vagy előadó, aki azt mondja, hogy könnyen és gyorsan tudsz pénzt szerezni, attól menekülj.

És nagyon igaza van. Fél évvel ezelőtt voltam egy bemutatón. A bemutatót úgy kezdték, hogy a konkurens MLM-es rendszereket a sárba tiporták, hogy milyen rosszak. Folytatták azzal, hogy mivel 4 hónapja van Magyarországon, most kell csatlakozni, mert most lesz sok pénzed belőle, utána telítődik a piac és semmit nem keresel. Amikor megkérdeztem, hogy ha véletlenül 10 év múlva még mindig itt lesz Magyarországon a cég, akkor mit fog mondani az úgy csatlakozóknak? Természetesen kitérő szöveg volt, de őszinte válasz nem.
Nemrég hallottam, hogy a cég elhagyta Magyarországot. Ilyen esetekben nem is csodálkozom, hogy Nem fog neki tetszeni az MLM. A gond az, hogy nem nézett utána. Fél információkból tette össze a számára kecsegtető lehetőséget.
Vajon TV-t is úgy vesz, hogy megkérdezi az eladót, hogy be lehet kapcsolni, utána  megveszi; vagy további infót is begyűjt azzal kapcsolatban, hogy a működik, miként kell programozni, stb.

pl.: Te, mint olvasó felszállsz a repülőgépre! Eltelik 10 perc és a pilóta közli, hogy nincs ejtőernyő. Azt mondja, hogy kapsz 100.000.000 Ft -ot ha kiugrasz.

Te kiugrasz?


NEM?   Miért nem?

Én egy szóval sem mondtam, hogy az a repülő fel is szállt.
Látod ezek a fél infók amit, az ismerőseid, és a barátaid, talán a családtagjaid mondanak az MLM rendszerről.


Milyen tévhitek vannak még.

Az MLM egy piramis rendszer!
Szerintem nézd meg, hogy Te hol dolgozol. Van főnököd, esetleg annak is egy főnöke. A kérdés az, hogy Te mikor kerülsz fel az ügyvezető posztra, annál a cégnél ahol dolgozol?

Az MLM-ben rajtad múlik, hogy mikor éred el a csúcsot, mert van rá lehetőséged.

Ez egy szekta!

Nem tudom, hogy van-e fogalmad arról, hogy mi is az a szekta. A szekta vezetőjének a szava az parancs, és mindenki végrehajtja. Nekem fronton 24 munkatársam van jelenleg. És többségüket hiába kérem meg, hogy miként csinálják, nem csinálják. Ennyit a szektáról.

Egy MLM rendszerben nem a feletted lévő embernek csinálsz jót, ha dolgozol, hanem saját magadnak.

Eladni kell!

Az MLM rendszerekben nem adsz el! Az előadás során Te információt adsz át. Az információ kapcsán az ügyfél el tudja dönteni, hogy érdekli, van nem. Az MLM rendszerben Mindig több lehetőség van.

Az ügyfelet érdekli a termék, de az üzleti lehetőség nem. Ekkor további információt adunk, hogy ne Tőlünk vásároljon, hanem a cégtől. Váltson ki egy törzsvásárlói kártyát lehetőség szerint.Az ügyfelet érdekli a termék, és az üzleti lehetőség is! Ebben az esetben Megtanítjuk mindenre, amit az üzletről tudni lehet, persze figyelembe vesszük, hogy mennyi ideje van, és hova szeretne érkezni.

Az ügyfelet semmi nem érdekli. Elköszönünk tőle.

Abban az esetben, ha az ügyfél nem kíván törzsvásárlói kártyát kiváltani természetesen, kiszolgáljuk, de az információ után vásárol, és nem azért mert, én azt mondtam, hogy vegye meg. Tehát nem adok el.

Sok Pénzel kell beszállni!

A legtöbb MLM rendszerben ingyenes a csatlakozás! A törzsvásárlói kártya aktiválásához célszerű vásárolni általában 17.000 FT-20.000 Ft között. Ez szintén nem nevezném nagy összegnek. Te igen? Valóban? Nincs ennyi pénzed?

Akkor arra kérlek, hogy számold, ki mennyi pénz költesz el egy hónapban fogkrémre, tusfürdőre, samponra, mosóporra, testápolóra, kozmetikai termékekre stb...
Na ! Kijött 20.000 Ft. Ugye már nem is tűnik olyan soknak, mert amúgy is kifizeted havonta. Az MLM cégek csupán annyit kérnek, hogy egyszer vásárold meg nálunk, ne a különböző Multiknál. Mit vesztettél? Szerintem semmit. Elindultál egy vállalkozásban. Jobbá teszed az életed, és még segítenek is.

Természetesen van egy gyorsító sáv is, ahol befektetéssel pl 100.000 Ft-tal el lehet kezdeni, de ez nem kötelező, ez kifejezetten azoknak az embereknek szól, akiknek van rá lehetőségük, vagy kölcsön kérnek, mert nagyon komolyan gondolják, hogy változtatni kívánnak az életükön.

Most ennyi.

A következő cikk. Félelmek az MLM rendszerektől!

Szólj hozzá!

Találkozás

2008.06.01. 17:22 Waldy

Találkozás

Én 1990- ben találkoztam először a MLM rendszerrel. Akkor jött be Magyarországra ez az értékesítési módszer. Az akkori cég az Amway volt, ami azóta is töretlen lendülettel hódít Magyarországon. Természetesen csatlakoztam a rendszerhez. Az akkori szponzorom gyors pénz ígért, ami nem jött be. De miért. Mit csináltam Én. Hallgattam a közeli ismerőseimre és szüleimre akik azt mondták, hogy drágák a termékek, az emberek nem fogják venni, találj egy normális munkát stb... Tartottam a szponzorom segítségével 5 bemutatót, és mivel senki nem vett semmit és nem is csatlakozott, közöltem, hogy nem működik és abba hagytam.

Eltelt sok év. Dolgoztam alkalmazottként, 4x adtam vissza az egyéni vállakozóimat, alapítottam két Bt., de a gondolkodásom és a szemléletem nem változott. Mindig nyavalyogtam, hogy milyen szar az élet, nem kapok fizetés emelést, mindenki buta csak én vagyok okos. Egészen addig nyavalyogtam, amíg az Öcsém javaslatára elolvastam, a Gazdag papa, szegény papa című könyvet. Számomra világossá vált, hogy nem akarom azt a mókuskereket, amiben élek. Én szabadabban akarok élni. Mit csináltam régebben. Reggel felkeltem, elmentem dolgozni, hallgattam a főnökeim hülyeségeit, és szidalmait, hazamentem, kajáltam, ittam, esetleg buli, és kezdődött minden elölről. Volt olyan munkahelyem, ahol nem engedtek el, amikor elbeszélésre mentem egy másik jobbnak tűnő munkalehetőség miatt. Beteget jelentettem.

2006 júniusában elolvastam a könyvet. Akkor 2 hét szabadságon voltam, amiből 1 hét már eltelt, és tudatában voltam annak, hogy a párom ikergyermekeket hord a szíve alatt. Ahogyan becsuktam a könyvet, telefonon felhívtam az akkori főnökömet /szerintem a főnökeim közül a legjobb volt./ és kértem tőle egy találkozót. A találkozón kértem, hogy 1 hét van még a szabadságból, amikor visszajövök, a felmondási papírokat szeretném aláírni. Így is történt.

2006 júliusában nem volt munkahelyem. Egyet tudtam szabad, akarok lenni, és a születendő ikergyermekinek egy olyan légkört létrehozni, ahol biztonságban lehetnek. Ezt értem Egészségre, Boldog családra, és Anyagi biztonságra. Ez a 3 dolog, ami elindított abban, hogy a félelmeim ellenére váltsak, mert nem tudok olyan hagyományos munkahelyet ahol ez a 3 dolog, megvan. Anyagi biztonságot nem ad, mert féltem, hogy bármikor elbocsátanak, a folyamatos aggódásban az egészségem kezdett indataggá válni. Amikor nagyobb egészségi problémám volt, akkor sem mertem orvoshoz fordulni, mert féltem, hogy kirúgnak. Mivel a félelem és az egészség is negatív irányba fordult a boldogság is elveszett. Olyannyira, hogy volt idő, amikor a párom válással fenyegetett.

2006 augusztusa. További könyveket vettem a Gazdag papa, szegény papa sorozatból. Ekkor találtam rá az Üzleti iskola c. könyvre. Melynek alcíme: A network marketing üzlet további nyolc rejtett értéke, a pénzkereseti lehetőségen felül. Elkezdtem újra MLM cégeket kutatni. Nagyon sok előadáson részt vettem. Megdöbbentő volt számomra, hogy jelenleg Magyarországon 6000 db MLM cég található. A többségük jön és megy, lehúzza az embereket, kihasználja a hiszékenységüket, és elveszi a pénzüket utána felszívódik. Ezek az emberek mondják, hogy az MLM egy piramis, vagy szekta, egyáltalán nem működik, mert 1 dolgot felejtettek el. Tájékozódni, mielőtt elkezdték az üzletet. Elvakította Őket a könnyű, és gyors pénzszerzési lehetőség.

Ha valaki MLM rendszerben gondolkozik, mit kell először megnézni. Mennyi ideje van a piacon. Mennyi országban van jelen. Van e kereslet a termékre, és mennyi egy termék forgásértéke.

Én egy előadáson találkoztam a Forever Living Protucts / FLP / céggel, a termékeivel, és marketing tervével (A Forever cég jogelődje az Aloe of America 1920 óta létezik, 1978 óta értékesít MLM rendszerben jelenleg 135 országban van jelen, Magyarországon 11 éve van- ezt nevezem stabilnak). Persze mindenbe belekötöttem, amibe csak lehetett. Kaptam info csomagot, amit megnéztem, és meghallgattam. Az információkat, amiket mondtak, leellenőriztem az interneten is. Mind a magyar, mind a külföldi oldalakon. Döntöttem, csatlakoztam.

2006 novemberrére a marketing terv szerinti 8% szintet értem el. Ami 60.000 Ft körüli átlag fizetést jelentett. Ebben a hónapban a párom bekerült a kórházba, mint veszélyeztetett állapotos. Én elkezdtem kocsmázni, és napi 10 percnél többet nem foglalkoztam az üzlettel.  A vevő gondozás, és a munkatársaknak való segítségnyújtás, az megvolt, de nem foglakoztam, hogy újabb piacokat nyissak. Ezt egészen 2007 júniusáig csináltam, holott 2007.02.15 –megszületett Waldhauser Adrienn és Waldhauser László Máté. Csodálatos gyerekek.

2007 júliusában újra nekiláttam a munkának. Ami szép volt, hogy az elért szintemet nem vesztettem el 8% szintről indult újra a munka. Tartott szeptemberig. Akkor derült ki édesapámról, hogy a rák utolsó stádiumában van. Szeptembertől-november 26-ig halála napjáig vele voltam, vittem mindenhova. Te meg tudnád csinálni, ha egy hagyományos munkahelyed lenne. Most 2008-tól kezdtem megint, most már a párom támogatásával újra építeni az üzletet. Jelenleg 24 első vonalas munkatárssal dolgozunk. Mindenki megkapja a segítséget, ha kéri. Vannak olyan munkatársak, akik nagy lendülettel elkezdték, majd abbahagyták, én nem rugdosom Őket, hogy dolgozzanak, nem nekem dolgoznak maguknak. Egy MLM rendszerben akkor leszel TE sikeres, ha másoknak segítesz. Leegyszerűsítem. Előbb a munkatársaid zsebét kell pénzzel megtömnöd, utána lesz neked is. Ha a sajátoddal kezded nem lesz belőled semmi.

Mi kell ahhoz, hogy sikeres legyél az MLM -ben, vagy az üzletedben, esetleg a magánéletedben?

A kezdő dolog a gondolataid megváltoztatása. /Amit az emberi elme el tud képzelni, azt meg is tudja valósítani./

Kérlek az alábbi linkre kattints, és egy profi elmondja mi is az MLM, cégtől függetlenül.

MLM Üzleti Ajánlat

2 komment

Bevezetés

2008.06.01. 15:53 Waldy

Bevezetés

Jó napot kívánok! Waldhauser László vagyok a Forever Living Products független munkatársa. A cég MLM / Multi Level Marketing / formában értékesíti a termékeit.

Lassan 2 éve, hogy a céggel kapcsolatban vagyok. Rengeteget tanultam. Nagyon sokat fejlődtem, mint anyagilag, mit mentálisan. Ezért érzem rosszul magam, amikor az elmúlt hónapokban olyan leveleket kapok, ahol nem valós információkat írnak erről a Marketing rendszerről. Azok, akik írják, vagy nem foglalkoztak gyakorlatban az MLM -el, vagy csak 2 hónap alatt akartak pénz keresni, és amikor nem sikerült nekik /Persze azért mer, átvágták Őket/ most mindent fikáznak, és azt gondolják, hogy jaj de jó nekik. A bloggot azért kezdtem el, mert az utolsó butaságot, tartalmazó levelet megkaptam, amit kb 15.000 embernek küldtek ki, nem tudtam tovább várni. Most bemutatom a valóságot

3 komment